Cu experiența  cumulată a echipei putem aborda toate aspectele procesului de proiectare de la  faza de concept, studiu de fezabilitate la studii soluții optime tehnico-economice până la asistență tehnică la execuția proiectului.

Urmărim conformarea soluțiilor la prevederile normelor în vigoare iar pentru aspectele speciale ale proiectelor facem studii proprii pentru a implementa soluția potrivită.

ADRESABILITATE

Cui se adresează acest serviciu

Pentru orice parte implicată în dezvoltarea unui proiect putem concepe o soluție structurală integrată cu celelalte specialități sau studia o soluție tehnică existentă și indica direcții de optimizare.

Pentru beneficiarilor direcți care doresc acest serviciu putem constitui o echipă completă de proiectare în cazul unui proiect nou sau putem evalua o soluție tehnică existentă a unui proiect și sugera direcții de optimizare tehnico-economică.

Pentru o colaborarea cu o companie de arhitectură putem oferi asistența tehnică în toate etapele de dezvoltare a proiectului pentru integrarea unui sistem structural în conceptul arhitectural care să asigure o soluție tehnico-economică eficientă.

De ce să alegi DI&A Design

Motive pentru care ați putea colabora cu noi.

Suntem serioși, punctuali și inventivi!

Putem susține termene strânse!

Lucrăm bine în echipă!

Suntem orientați către cerințele clientului!

Avem experiență în toate subdomeniile construcțiilor civile!

Proiectăm cu toate materialele prezente pe piață!

Lucrăm cu beneficiari mari și mici!

Putem furniza recomandări!

Putem asigura partea de proiectare și verificare structură dar putem și aduce în proiect o echipă completă de proiectare pentru toate specialitățile.

Proiecte Relevante

Ai un proiect similar? Ia legătura cu noi!

Contactează-ne