DI&A Design, Consulting S.R.L. a debutat pe piața proiectării în anul 2012 la nivel de Start-up. De la acea dată compania a crescut continuu prin ridicarea  nivelului tehnic și a volumului de  proiecte de structuri  abordate, astfel devenind un partener important în sectorul proiectării de structuri pentru construcții. Echipa oferă  servicii de proiectare și consultanță în domeniul structurilor de rezistență pentru construcții și a infrastructurii acestora. Motorul companiei este determinarea de a găsi soluții tehnice pentru orice temă de proiectare.

Provocarea  este un stimulent care ne-a dus de multe ori la abordarea unor soluții speciale ”out of the box”,  fie că am suspendat o clădire monument istoric pentru a  putea construi două subsoluri sub ea fie că ne-am îndreptat către soluții ”cutting edge” echipând clădiri  cu izolatori seismici sau alte dispozitive de disipare a energiei seismice.

Abordăm cu plăcere orice tip de structură alcătuită de la materiale tradiționale, precum zidării de cărămidă și lemn la materiale moderne beton, metal.

De ce să alegi DI&A Design, Consulting S.R.L

Motive pentru care ați putea colabora cu noi.

Suntem serioși, punctuali și inventivi!

Putem susține termene strânse!

Lucrăm bine în echipă!

Suntem orientați către cerințele clientului!

Avem experiență în toate subdomeniile construcțiilor civile!

Proiectăm cu toate materialele prezente pe piață!

Lucrăm cu beneficiari mari și mici!

Putem furniza recomandări!

Putem asigura partea de proiectare și verificare structură dar putem și aduce în proiect o echipă completă de proiectare pentru toate specialitățile.

Membrii echipei participă la cursuri de pregătire continuă sponsorizate de companie pentru subiecte de inginerie sau training software.

Director General

Ing. Dan Iancu

Director Adjunct

Ing. Ștefan Marin

Inginer

Ing. Cătălina Ilie

Inginer

Ing. Marian Cîrstea

Inginer

Ing. Vlad Anghel

Inginer

Ing. Ioana Paraschivescu

Inginer

Ing. Adelina Ciupitu

Transmite-ne concis de ce ai vrea să te alături echipei împreună cu CV-ul


    Ești în căutarea unui partener? Ia legătura cu noi!

    Contactează-ne