Pentru toate situațiile tehnice care necesită expertizarea tehnică precum intervenții structurale și nestructurale asupra clădirilor obișnuite sau monumente istorice, construcția in imediata vecinătatea clădirilor existente, demolări, excavații adânci, s.a putem realiza expertize tehnice conform legislației în vigoare.

În funcție de tipul clădirii care necesită lucrări de consolidare concepem soluții specifice, convenționale sau moderne care să asigure rezistența și stabilitatea structurii consolidate în parametrii optimi tehnico-economici.

ADRESABILITATE

Cui se adresează acest serviciu

Pentru clădirile existente ai căror beneficiari care doresc să stabilească nivelul de asigurare seismică a structurii existente, să realizeze modificări structurale sau nestructurale asupra acesteia, să modifice funcțiunea inițială sau orice situație care influențează rezistenta mecanică si stabilitatea construcțiilor existente putem elabora expertize tehnice si proiecte de consolidare cu soluții de intervenție adaptate specificului structurii pentru creșterea performanței seismice.

Prin colaboratori putem asigura la cerere servicii pentru lucrări conexe expertizei tehnice cum ar fi: relevee, studiu geotehnic, încercări pe materiale.

De ce să alegi DI&A Design

Motive pentru care ați putea colabora cu noi.

Suntem serioși, punctuali și inventivi!

Putem susține termene strânse!

Lucrăm bine în echipă!

Suntem orientați către cerințele clientului!

Avem experiență în toate subdomeniile construcțiilor civile!

Proiectăm cu toate materialele prezente pe piață!

Lucrăm cu beneficiari mari și mici!

Putem furniza recomandări!

Putem asigura partea de proiectare și verificare structură dar putem și aduce în proiect o echipă completă de proiectare pentru toate specialitățile.

Proiecte Relevante

Ai un proiect similar? Ia legătura cu noi!

Contactează-ne